Sve kategorije

Pridružite se JWELL-u za postizanje budućnosti, Kautex China Phoenix Resurrection

Vrijeme: 2024-07-03 Hits: 4

slika 1

Bon, Njemačka, 2024.01.08 - Kautex Maschinenbau GmbH, ponovo je rođen nakon akvizicije China Jwell Machinery!

Dana 8. januara 2024. godine, China Jwell je završila potpunu akviziciju Kautexa, glavne proizvodne baze Kautexa - China Kautex je reorganizovan u Foshanu sa novom kompanijom: Foshan Kautex Machinery Manufacturing Co., Ltd., i svečano otvaranje u Foshanu 24. aprila. Glavni tim Foshan Kautex Machinery Manufacturing Co., Ltd. su stariji zaposleni u Kautex-u u Njemačkoj i Kini. Brend Kautex je duboko uključen na kinesko tržište više od 30 godina i ima kompletan sistem lanca nabavke i bazu kupaca u Kini, opslužujući vrhunske korisnike u različitim industrijama.

Istovremeno, u cilju boljeg pružanja usluga kineskim kupcima, olakšavanja uspostavljanja dubokih, bliskih i pogodnih veza sa kupcima i poslovnim partnerima, ostvarivanja komplementarnosti delte reke Jangce i delte Biserne reke, i širenja ka Peking-Tianjin- Hebei i Sjeverna Kina, predstavništvo Kautex China osnovano je u Suzhouu 2024.01.09.

slika 2

slika 3

Gospodin He Haichao, predsjednik Upravnog odbora, posvetio je veliku pažnju razvoju Kautex China, lično je planirao izgled i poduzeo više mjera kako interno tako i eksterno kako bi naveo Kautex China da napiše novi put inovacija i zelenog vodstva.

2024.04.23. Tim Foshan Kautexa, zajedno sa njemačkim Kautex timom i Jwell Machinery, okupio se u Šangaju kako bi učestvovao na međunarodnoj izložbi gume i plastike CHINAPLAS 27.

slika 4

slika 5

slika 6

20240625 Predsjedavajući Posjetio je tvornicu Foshan Kautex, a Du Guoliang, glavni tehnološki direktor Foshan Kautexa, dao je detaljan uvod u tok procesa, plan ispravljanja i preciznost obrade dva komada opreme koja se sklapa. Predsjednik Sastao se sa timom kompanije i imao diskusiju i dubinsku razmjenu sa timom.

slika 7

slika 8

Tokom razgovora, gospodin On je istakao važnost životne sredine, zdravlja i bezbednosti, kao i brige i međusobnog poštovanja zaposlenih i porodica. Ističe se da Foshan Kautex treba podržavati koncept dugoročnosti, podržavati dugoročne namjere i fokusirati se na tehnologiju i inovacije! Podstaknite zaposlene da uče i više komuniciraju, povećaju svoju samopoštovanje, rade zajedno, napreduju i zajedno stvaraju slavu i budućnost Kautexa!

Tim Foshan Kautes napravio je grupnu fotografiju sa predsjedavajućim He.

slika 9

Pun i ugodan radni dan protekao je nesvjesno, predsjednik je srdačno pozvao zaposlene u kompaniji na večeru nakon posla. Svi su otvorili svoja srca za komunikaciju sa predsjednikom Heom, a predsjednik He je također podijelio svoje životne anegdote, ohrabrujući mlade ljude da jure svoje snove, a Kautes je pozornica na kojoj svi mogu pokazati svoje talente.

slika 10

Predsjedavajući He-ovo strateško planiranje i detaljne smjernice ne samo da su ukazale na put naprijed za Kautes, već su nam i ubrizgale snažan poticaj. Hajdemo ruku pod ruku, s višim standardima, strožim zahtjevima i praktičnijim stilom, i zajedno napišimo sjajnije sutra za Foshan Kautes!

Foshan Kautex, ti i ja idemo zajedno! Kautex Global, postizanje budućnosti!

Vruće kategorije

Proširi
Whatsapp Wechat
TOP
0
Upitna korpa
    Vaša košarica je prazna
praznoistraga