Sve kategorije

Jwell Machinery vas poziva na azijsko-pacifičku izložbu gume i plastike u Qingdaou

Vrijeme: 2024-07-08 Hits: 9

slika 1

Industrijski događaj, uzimajući zamah
21. Azijsko-pacifička međunarodna izložba gume i plastike
Uskoro svečano otvaranje
Juli 10-13
Jwell vas poziva da budete zajedno

slika 2

slika 3

Jwell Machinery je odličan brend u kineskoj industriji ekstruzije plastike i globalni dobavljač rješenja tehnologije ekstruzije. Osnovan u Šangaju 1997. godine, nakon 27 godina stalnog razvoja, uspostavio je osam proizvodnih baza u Šangaju, Zhoushanu, Suzhouu, Changzhouu, Hainingu, Tajlandu, Chuzhouu, Quanjiaou i drugim mjestima, koje pokrivaju površinu od više od 1,000 hektara. Ima više od 30 holding profesionalnih kompanija, više od 3,000 zaposlenih, te veliki broj menadžerskih talenata i poslovnih partnera sa idealima, dostignućima i profesionalnom podjelom posla. Svake godine proizvodi više od 3,000 kompleta visoko automatizirane, štedljive i efikasne inteligentne opreme za ekstruziju plastike.

slika 4

Jwell proizvodi pokrivaju proizvodne linije kao što su mešanje i granulacija različitih polimernih materijala, cijevi, profila, limova, livenih filmova, netkanih tkanina, predenje hemijskih vlakana, kao i mašine za šuplje kalupe, recikliranje plastike (drobljenje, čišćenje, granulacija), kao i inteligentnu prateću opremu kao što su navojne cijevi, kalupi T-tipa, višeslojne okrugle glave kalupa, izmjenjivači sita, valjci i automatizirane pomoćne mašine. Njegovi odgovarajući proizvodi se koriste u raznim ambalažama, dekoraciji građevinskih materijala, medicinskoj zaštiti, fotonaponskim litijumskim baterijama i drugoj novoj energiji, 5G komunikacijama, automobilskim interijerima, materijalima za laganu težinu, kompozitnim materijalima od karbonskih vlakana, skladištenju energije vodika i drugim pravcima. Među njima, oprema za ekstruziju za miješanje i modificiranje polimera uglavnom uključuje: seriju ekstrudera s dvostrukim vijkom s visokim okretnim momentom, srednjim okretnim momentom i ultra-visokim zakretnim momentom; kompletni setovi biorazgradive opreme za modifikaciju plastike; petrohemijska oprema za granulaciju i modifikaciju praha; inženjerska oprema za miješanje i modificiranje plastike; kompletne garniture opreme od termoplastičnog elastomera; ekološki prihvatljiva jedinica za granulaciju modifikacije kalemljenja i produžetka lanca; LFT-G proizvodna linija za granulaciju termoplastičnih kompozitnih materijala impregnacijom ojačanih dugim vlaknima; razni masterbatch kompletni setovi opreme itd.

slika 5

Jwell je bio na prvom mjestu u kineskoj industriji ekstruzije plastike 14 uzastopnih godina. Kompanija ima nezavisan sistem intelektualne svojine i trenutno ima više od 1,000 odobrenih nacionalnih patenata, uključujući više od 80 patenata za pronalaske. Osvojio je mnoga priznanja kao što su "Nacionalno visokotehnološko preduzeće", "Najboljih 50 nacionalnih preduzeća za proizvodnju lake industrijske opreme", "Top 100 nacionalnih preduzeća za laku industrijsku nauku i tehnologiju", "Šangajski poznati brend", "Nacionalni ključni novi proizvod" , "Provincial Enterprise Technology Center", "Specialized and New Enterprise" i "Small Giant Enterprise".


Prikaz proizvoda

Novi materijali, nove tehnologije, novi proizvodi

EVA/POE linija za proizvodnju folija za solarnu inkapsulaciju

slika 6


Linija za proizvodnju zadnje ploče od PP/PE fotonaponskih ćelija

slika 7


TPU linija za proizvodnju nevidljivog filma za pokrivanje automobila

slika 8


CPP-CPE proizvodna linija livenog filma

slika 9


Linija za punjenje i modifikaciju granulacije biorazgradivog plastičnog škroba

slika 10


Mašina za obrezivanje pulpe

slika 11


JWZ-BM30Plus troslojni mašina za oblikovanje puhanjem sa nivoom tečnosti

slika 12


Linija za proizvodnju furnira za namještaj PETG

slika 13


Linija za proizvodnju PP/PS ploča

slika 14


Serija opreme za funkcionalno premazivanje filmom

slika 15


Linija za proizvodnju puhanog filma visoke barijere

slika 16


PE/PP linija za ekstruziju drvenih plastičnih podovaslika 17


HDPE velikog prečnika linija za ekstruziju cijevi

slika 18

nedefinisannedefinisan

Na izložbi vas čeka još uzbudljivih stvari
Juli 10-13
Međunarodni izložbeni centar Qingdao World Expo City
Čekamo vas na štandu A1 u hali N6

Registracija posjetitelja za posjet izložbi

slika 20

Vruće kategorije

Proširi
Whatsapp Wechat
TOP
0
Upitna korpa
    Vaša košarica je prazna
praznoistraga