Sve kategorije
1
Edge
Edge
Edge
Linija za ekstruziju za rubne trake
Linija za ekstruziju za rubne trake
Linija za ekstruziju za rubne trake
Linija za ekstruziju za rubne trake

Linija za ekstruziju za rubne trake


Mjesto podrijetla:Kina
Marka:jwell
Potvrda:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visok kvalitet, veliki kapacitet, visoka stabilnost, postprodajna usluga širom svijeta, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u korpu
Aplikacije

Široko se koristi u namještaju, građevinskim materijalima, unutrašnjoj dekoraciji, mekim filmskim stropovima i drugim industrijama.

Opis

Ekstruder usvaja specijalni vijak od legure sa visoko preciznim hromiranim ogledalom, regulacija brzine promenljive frekvencije je usvojena za motor, visoko precizni inteligentni merač za kontrolu temperature sa preciznošću kontrole temperature od ± 1 stepen. Specijalni reduktor visokog potiska sa tvrdom površinom zuba za ekstruder ima dobar učinak plastificiranja, stabilan rad i nisku stopu kvarova.

Rubna traka uglavnom igra ulogu očvršćavanja, uljepšavanja i ukrašavanja dijela namještaja, a također ima i ulogu sprječavanja prelivanja štetnih plinova i ulaska vode u ploču.

Proizvod ima karakteristike dobrog efekta ivica, praktičnosti i visoke stope iskorištenja. Pogodan je za mehaničko brtvljenje rubova kompozitnog namještaja od punog drveta, kompozitnih vrata od punog drveta i drvenih plastičnih komponenti vrata.

Video

Specifikacije
EkstruderJWS45 / 25JWS50 / 25JWS65 / 25SJZ65 / 132SJZ80 / 156
Snaga motora(kw)1115223755
Širina proizvoda
(mm)
40501006001000
Debljina proizvoda
(mm)
0.4-10.4-10.4-30.2-30.2-3
izlaz(kg / h)253550150-250350


Koraci procesa

napredak1-1

napredak2-2

Recenzije
 • Oprema za prozorske profile

  Veoma dobra i pouzdana kompanija! Nabavili smo 5 linija za proizvodnju prozorskih profila, usluga je bila vrlo dobra, oprema je proizvedena i isporučena na vrijeme!

  sarita
  Obala Bjelokosti
 • Oprema za peletiranje

  Veoma odgovorno osoblje. Naručili smo opremu za granulaciju i veoma smo zadovoljni kvalitetom. Operater može sam direktno pratiti proces proizvodnje, tako da je sve na najvišem nivou!

  Jaswinder Jamwal
  Indija
 • Buckleboard Equipment

  Sa kompanijom JWELL sarađujemo već duže vrijeme. Nedavno sam naručio opremu za proizvodnju drvo-plastike, isporuka je na vrijeme, firma je stabilna, a zaposleni aktivni i odgovorni. Preporučeno!

  Ebrahim Agha
  Alžir
pošiljke

pakovanje

Vruće kategorije

Proširi
Whatsapp Wechat
TOP
0
Upitna korpa
  Vaša košarica je prazna
praznoistraga