Sve kategorije
4
KAO
KAO
KAO
ASA linija za ekstrudiranje filma
ASA linija za ekstrudiranje filma
ASA linija za ekstrudiranje filma
ASA linija za ekstrudiranje filma

ASA linija za ekstrudiranje filma


Mjesto podrijetla:Kina
Marka:jwell
Potvrda:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visok kvalitet, veliki kapacitet, visoka stabilnost, postprodajna usluga širom svijeta, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u korpu
Aplikacije

ASA film se široko koristi u oblasti crijepa zbog svojih izvanrednih učinaka protiv starenja. Može realizirati online termalni kompozit u isto vrijeme obrade crijepa.

Opis

ASA film se koristi za pakovanje i laminiranje. Plastična ambalaža i proizvodi od plastične ambalaže postaju sve popularniji na tržištu, posebno kompozitna plastična fleksibilna ambalaža i površinski premazi za građevinske materijale.

Specifikacije
ModelJWS90-1500
materijalASA materijal
Širina proizvoda1400mm
Debljina proizvoda0.05-0.15mm
Specifikacija ekstruderaJWS90 / 30
Kapacitet (Max)150-180kg / h


Konkurentska prednost

Zbog svog izvanrednog svojstva protiv starenja, ASA film se široko koristi u polju crijepa. U procesu krovnog crijepa, može postići on-line termalni kompozit, sa ujednačenom debljinom, bez razlike u boji i velikom čvrstoćom vezivanja. razlika u boji tradicionalnog koekstruzijskog ASA kompozita, a također smanjuje cijenu sirovina.

Koraci procesa

napredak

Recenzije
 • PP linija za ekstruziju debelih ploča

  Jedan od najpouzdanijih i najpouzdanijih proizvođača mašina za ekstruziju u Kini. Odlična kompanija sa kojom radim dugi niz godina. Nikada nisam imao problem ni sa jednim svojim proizvodom i oni su za mene proizveli stotine hiljada stopa. Toplo preporučujem.

  Savannah
  Vijetnam
 • Linija za ekstruziju PET listova

  WELL su nam bili odličan partner svih godina. Naše iskustvo uključuje sjajno korisničko iskustvo, pravovremene odgovore, fer cijene i brzi obrt. Cijenim posao koji pružaju i preporučio bih ih svaki dan.

  Mohamed Abo Halima
  Turska
 • PC sunshine board

  Sa JWELL-om sam radio posljednjih 8 godina. Oni su moj dobavljač broj 1. Konzistentno pružaju odličnu uslugu i proizvode savršenog kvaliteta...takođe, oni su zaista ljubazni ljudi sa kojima se radi, koji svakodnevno idu iznad i dalje, a kada je potrebno nešto "posebno", uvijek su spremni udovoljiti moj zahtjev.

  Wael El-Sayed
  Turska
pošiljke

pakovanje

Vruće kategorije

Proširi
Whatsapp Wechat
TOP
0
Upitna korpa
  Vaša košarica je prazna
praznoistraga